+45 42 73 65 01 hello@megank.dk

Din eksterne

Marketing-
Koordinator
& Designer

Markedsføringsrådgivning, planlægning og udførelse. Sammen finder vi en løsning, som dækker dit behov.

Ydelser

Uanset om du har en enkelt opgave, som skal løses, eller løbende har brug for rådgivning eller et ekstra par hænder, kan jeg hjælpe. Sammen finder vi ud af, hvad dit behov helt præcist er, og hvor vi skal sætte ind for at skabe den største effekt.
Markedsføring og Salgsværktøjer illustration

Markedsføring og Salgsværktøjer

Forståelig kommunikation

Præsenter dine produkter og ydelser på en måde, som dine kunder kan forstå og se værdien i.

Få professionelle salgsværktøjer som produktbrochurer, præsentationer og websider. Vi oversætter indforståede processer og tekniske detaljer, og præsenterer dem på en måde, der tager hensyn til din målgruppes købsmotivation og behov.

Hjemmeside og Social Medie illustration

Hjemmeside og SoMe

Skabe en stærkt onlinetilstedeværelse

Din hjemmeside, sociale medier kanaler og digitalaktiviteter, såsom kampagner, bør skabe et komplet billede af din virksomhed.

Få praktiske hjælp og rådgivning til at skabe en stærk, ensartet onlinetilstedeværelse på tværs af alle medier. Vi laver en god hjemmeside og vælger de bedste kanaler og aktiviteter for at tiltrække og overbevise potentielle kunder om, at dit firma er det rigtige valg.

Visuel Identitet og Brand illustration

Visuel Identitet og Brand

Meget mere end et logo

Et stærk brand kommunikeres via passende og sammenhængende visuelle, sproglige og fysiske elementer.

Få et ensartet, troværdigt udtryk, som afspejler dine produkter og virksomheds værdier. Med den rigtige kombination af logo, billeder, farvepalet, sproglig tone og ordvalg, etiketter, skiltning, mv. bygger vi et stærkt og genkendeligt brand.

Marketing to the world?

If your primary marketing language is English, I can be a real asset to your company!

Press releases, Facebook posts and direct mails require different tones and wording. As a native English speaker, I know how to nuance texts so they are best suited to each type of media.

Referencer

Se hvad andre siger om deres samarbejde med MeganK.

“Megan besidder en unik blanding af kreative talenter og effektive koordineringsevner, der gør hende til et uvurderligt aktiv i vores team.

Uanset om det drejer sig om at planlægge og organisere vores messedeltagelse fra a-z, gennemføre kampagner eller udvikle produktmarketingmateriale, går hun til hver opgave med præcision og dedikation. Derudover er Megans evne til at forstå teknisk indhold og omsætte det til effektivt marketingmateriale noget, der adskiller hende fra mængden.”

Rafael Nisenbaum

Tidl. Marketing Manager, MOCON Europe

“Jeg er rigtig godt tilfreds med processen med logoet. Megan kom med en masse forslag og var god til at rette det til efter mine ønsker.

Det har givet mig ro i maven, at vide at der er én som 'har min ryg', både markedsførings- og udtryksmæssigt, så jeg kunne fokusere på mit arbejde.”

Rene Jørgensen

Ejer, Skovarbejder.dk

"Baseret på vores erfaring anbefaler vi stærkt MeganK. til alle, der søger ekstern marketingstøtte. Megans dedikation, ekspertise og evne til at levere resultater gør hende til en værdifuld partner for virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi har set en håndgribelig positiv indvirkning på vores marketingindsats siden samarbejdet med MeganK., og vi tror på, at hun kan give den samme enestående værdi til andre."

Per Gede Arild

Vice President Sales, Service & Product Management, Glunz & Jensen

”Det er faglig kvalificeret rådgivning, jeg har fået af MeganK. Marketing & Design. Samtidig forstår Megan at følge med i, hvad der sker af nye ting på området, og hun har dannet sig et godt overblik over, hvad der virker inden for marketing. Responstiden er hurtig, hvis jeg står med et problem, som jeg ikke selv kan løse, såsom et redesign af en etiket.”

Charlotte Bagge

Grundlægger, My Creme by Nature

”Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Megan. Hun er nærværende og prøver virkelig at forstå den kunde, som hun sidder overfor. Hun stiller de gode og nogle gange svære spørgsmål, der skal til for at drive processen fremad. Jeg har virkelige nydt godt af hendes kreativitet og er meget tilfreds med det arbejde, hun har udført med min hjemmeside.”
Pia Pedersen

Ejer, Asap Service

”En helt ny verden har åbnet sig på grund af Megans passion for kommunikation, branding og kundetyper. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg præsenterer for verden, samt hvordan det påvirker og (forhåbentlig) positivt gavner mine kunder og samarbejdspartnere. Jeg kan virkelig godt lide det resultat, vi opnåede, men jeg elskede processen mere!

Megan er så hjælpsom, progressiv og tålmodig. Jeg vil klart anbefale samarbejde med MeganK. Marketing & Design til andre.”

Laura Rossing

Ejer, RAQA

KORT OM MIG

Jeg har arbejdet både som marketing-, event- og projektkoordinator siden 2008 og bringer dermed en masse erfaring til bordet.

Tre af mine styrker er, at jeg er kreativ, detaljeorienteret og struktureret.

Oprindeligt er jeg fra Canada og har boet, studeret og arbejdet i Danmark i næsten 20 år.

Som marketingkonsulent laver jeg effektive markedsføringsstrategier og materialer til både B2B og B2C kundesegmenter. Jeg vil hjælpe med at udforme din virksomheds strategi, kampagner og salgsmaterialer, eller give en hjælpende hånd med at løfte dine marketingopgaver.

I øvrigt har jeg meget erfaring i at udvikle, koordinere og implementere arrangementer – alt fra international messedeltagelse til fritidsaktiviteter for børn. Med en struktureret tilgang, sans for kvalitet og et øje for detaljer, bringer jeg ro og orden til din planlægningsproces.

Hvis du skal bruge nyt logo, skilt eller banner eller en ny brochure, kan jeg lave et design, som ”taler” til din målgruppe og forstærker dit brand. Som uddannet Mediegrafiker har jeg mange års erfaring med at skabe professionel grafisk design til trykte og digitale formål.

Derudover elsker jeg at udtrykke mig kreativt med kunstprojekter, bl.a. med akrylmaleri og linoleumstryk.

Lad os start på
noget nyt!