+45 42 73 65 01 hello@megank.dk

Cases

Her kan du se nogle eksempler på projekter, som jeg har lavet for mine kunder. Læs mere om deres problemstillinger, hvordan vi løste dem, og hvad de synes om resultaterne.
Skovarbejder.dk logo

Et godt brand giver ro

Ved at strømline virksomhedens navn og visuelle identitet, blev virksomhedens synlighed øget i lokalområdet.

Asap Service hjemmeside

Hjemmeside med personlighed

Asap Service skiller sig ud fra konkurrenter med en unik og flot, ny hjemmeside, der taler til den ønskede kundegruppe.

Referencer

Se hvad andre siger om deres samarbejde med MeganK.

“Megan besidder en unik blanding af kreative talenter og effektive koordineringsevner, der gør hende til et uvurderligt aktiv i vores team.

Uanset om det drejer sig om at planlægge og organisere vores messedeltagelse fra a-z, gennemføre kampagner eller udvikle produktmarketingmateriale, går hun til hver opgave med præcision og dedikation. Derudover er Megans evne til at forstå teknisk indhold og omsætte det til effektivt marketingmateriale noget, der adskiller hende fra mængden.”

Rafael Nisenbaum

Tidl. Marketing Manager, MOCON Europe

“Jeg er rigtig godt tilfreds med processen med logoet. Megan kom med en masse forslag og var god til at rette det til efter mine ønsker.

Det har givet mig ro i maven, at vide at der er én som 'har min ryg', både markedsførings- og udtryksmæssigt, så jeg kunne fokusere på mit arbejde.”

Rene Jørgensen

Ejer, Skovarbejder.dk

"Baseret på vores erfaring anbefaler vi stærkt MeganK. til alle, der søger ekstern marketingstøtte. Megans dedikation, ekspertise og evne til at levere resultater gør hende til en værdifuld partner for virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi har set en håndgribelig positiv indvirkning på vores marketingindsats siden samarbejdet med MeganK., og vi tror på, at hun kan give den samme enestående værdi til andre."

Per Gede Arild

Vice President Sales, Service & Product Management, Glunz & Jensen

”Det er faglig kvalificeret rådgivning, jeg har fået af MeganK. Marketing & Design. Samtidig forstår Megan at følge med i, hvad der sker af nye ting på området, og hun har dannet sig et godt overblik over, hvad der virker inden for marketing. Responstiden er hurtig, hvis jeg står med et problem, som jeg ikke selv kan løse, såsom et redesign af en etiket.”

Charlotte Bagge

Grundlægger, My Creme by Nature

”Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Megan. Hun er nærværende og prøver virkelig at forstå den kunde, som hun sidder overfor. Hun stiller de gode og nogle gange svære spørgsmål, der skal til for at drive processen fremad. Jeg har virkelige nydt godt af hendes kreativitet og er meget tilfreds med det arbejde, hun har udført med min hjemmeside.”
Pia Pedersen

Ejer, Asap Service

”En helt ny verden har åbnet sig på grund af Megans passion for kommunikation, branding og kundetyper. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg præsenterer for verden, samt hvordan det påvirker og (forhåbentlig) positivt gavner mine kunder og samarbejdspartnere. Jeg kan virkelig godt lide det resultat, vi opnåede, men jeg elskede processen mere!

Megan er så hjælpsom, progressiv og tålmodig. Jeg vil klart anbefale samarbejde med MeganK. Marketing & Design til andre.”

Laura Rossing

Ejer, RAQA